Professionel lakering

Lakerer dit gulv - Med tilfredshedsgaranti

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

logo

Lakering af gulve

Lakering af gulve er ekstremt vigtigt, hvis man gerne vil sørge for at gulvene er velholdt og flotte. Efter en gulvafslibning, så kan vi foretage en lak behandling, hvilket både gør at gulvet får et godt udseende, og en god holdbarhed og slidstyrke evne.

Lakken fremhæver nemlig den naturlige og smukke struktur i træet, hvilket giver den et flot finish, samt en ekstraordinær beskyttelse mod væske, snavs, og misfarvninger/slid.

Et bredt sortiment af lak behandlinger

Vi tilbyder et bredt sortiment af lak behandlinger. Det kan være svært at vide nøjagtig hvilken slags behandling man ønsker, og derfor sender vi altid en rådgiver ud til en besigtigelse, så han kan fortælle jer om de forskellige varianter.  See assortment

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluder en prisgaranti som medfølger.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske faglært og har mere end 10 års erfaring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gratis ud og kigger på opgaven, få et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti, uanset størrelse.

Vores sortiment

Ofte har vores kunder en forventning om hvordan gulvet skal se ud, når det er færdig afslebet og efterbehandlet. Typisk vælger vores kunder en af nedenstående lak behandlinger. Det er altid en god ide at gøre sig nogle tanker omkring hvilken slags behandling man selv ønsker.

Lyst gulv

Til lyse gulve skal der som udgangspunkt altid benyttes hvid lak.

Naturlig træfarve

Her vil vi anbefale at bruge en naturlak. Alternativt kan man også vælge at få lavet en naturolie behandling, hvilket vil give gulvet et mere skinnende look.

Blank overflade

Her benytter vi os af det som hedder blank lak.
Gulv Danmark benytter os altid af dyre produkter med høj kvalitet. Dette gør at effekten af behandlingen vare ved i længere tid. Hertil rådgiver vi jer også ift. om der skal benyttes vandbaseret eller oliebaseret lak.
logo

Hele sjælland

Gulv Danmark har sin hovedbase på indre østerbro, men vi har gulv opgaver fordelt på hele sjælland.
Vi tager derfor imod opgaver både tæt og langt fra vores kontor.
Vi står altid klar til at give den bedste pris, vi sætter en ære i at vores kunder tilfredse.
Vi har aldrig skjulte gebyrer, og takster. Prisen er altid bekræftet inden vi starter.
Hos Gulv Danmark er vores vigtigste formål at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og laveste priser, så vores kunder får gulve, de bliver glade for i mange år.

Hele sjælland

Gulv Danmark har sin hovedbase på indre østerbro, men vi har gulv opgaver fordelt på hele sjælland.
Vi tager derfor imod opgaver både tæt og langt fra vores kontor.
Vi står altid klar til at give den bedste pris, vi sætter en ære i at vores kunder tilfredse.
Vi har aldrig skjulte gebyrer, og takster. Prisen er altid bekræftet inden vi starter.
Hos Gulv Danmark er vores vigtigste formål at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og laveste priser, så vores kunder får gulve, de bliver glade for i mange år.
Som alle andre gulvfirmaer har vi en minimumspris som er 4500,- inkl. moms

Forlæng levetiden på dit gulv med en lakering

Ser dit gulv efterhånden virkelig slidt ud? Og kunne du godt tænke dig at bringe det til live igen? Det kan du også sagtens med en gulvlakering. Faktisk er det den mest populære gulvbehandling blandt vores kunder, da det gør gulvet flot, slidstærkt og ikke mindst modstandsdygtigt.

Det er dog vigtigt, at du vælger det helt rette lak til dit gulv, da det har betydning for, hvilket udseende det kommer til at få efterfølgende. Dette er noget, vi meget gerne vejleder og rådgiver omkring, inden vi kommer ud og lakerer dine gulve.

Vil du gerne vide mere om, hvad der anbefales til forskellige typer af gulve, kan du også læse nærmere om dette her på siden. For her har vi specificeret, hvilke typer af lak, der passer bedst til de mest typiske gulve, vi kommer ud til.

Kontakt os gerne for lakering af gulv – så finder vi sammen ud af den bedste løsning.

Lakering af gulve pris – hvad koster det?

Det er meget forskelligt, hvad det koster for os at lakere gulve. For først og fremmest skal det slibes (medmindre du selv har sørget for det) og hernæst kommer det helt an på, hvor stort gulvet er og hvilken type af lak, du gerne vil have os til at bruge.

Vil du gerne vide, hvad det helt nøjagtigt kommer til at koste, er du velkommen til at sende os nærmere informationer. Er der noget, du er i tvivl om, kommer vi ud og besigtiger opgaven, så vi kan give dig en helt nøjagtig pris.

Lakering af gulv – hvor mange gange kan man slibe og lakere et gulv?

Når du får os til at lakere dit gulv, sliber vi det ned til rent træ. Derfor er det også vigtigt, at gulvet kan holde til endnu en omgang slibning. Det kan vi dog hurtigt vurdere – derudover sliber vi også kun det nødvendige. Hvor meget det er, afhænger af, hvor dybe skader gulvet har.

Som hovedregel kan et trægulv slibes og lakeres følgende antal gange:

• 5 gange ved 14 mm gulv
• 6 gange ved 15 mm gulv
• Op til 19 gange ved 20,5 mm gulv
• Op til 10 gange ved 22 mm gulv

Vi kommer gerne ud og vurderer dit gulv inden, så vi er helt sikre på, at det kan tåle endnu en omgang slibning og lakering.

Skal vi lakere dine gulve? Så kontakt os

Gulvlakering er en af vores helt store passioner. For os er det fantastisk at se, hvordan et gulv kan ændre karakter blot ved en slibning og det rette valg af lak. Det gør en stor forskel for rummet – og den forskel vil vi gerne hjælpe dig med at opnå.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os. Vi rykker ud i hele København og på hele Sjælland. Så selvom du måske skal have lakeret et gulv i en lille flække på Vestsjælland eller Sydsjælland rykker vi ud med det samme.

Alle fortjener et flot gulv og en flot lakering – ring eller skriv gerne allerede i dag.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.