Professionel ludbehandling

Få flotte og lyse gulve med en ludbehandling

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

logo

Ludbehandling

Hos GulvKbh tilbyder vi forskellige slags ludbehandlinger, alt efter hvad dit gulv har behov for. En ludbehandling anbefales typisk hvis dit gulv er blevet udsat for meget sollys, og dermed blevet med gult.

Når man påføre en ludbehandling til et gult gulv, så sørger det for at gulvet får sit normale udseende tilbage, samt bremser processen af gulvet således at det vil tage længere tid for at gulvet vil blive skadet af lys og dermed blive gult igen.

Akkurat som en lak behandling, så sørger en ludbehandling også for at beskytte gulvet mod væske, snavs, misfarvninger, og slid.

Dog anbefaler vi ikke at lave en ludbehandling hvis det drejer sig om køkkengulve, da fedtstof kan trænge igennem lud. Her anbefales det i stedet at der påføres 3 x lak, så gulvet er godt beskyttet mod fedtstoffer fra madlavningen.

Efter en ludbehandling, så efterbehandler vi altid med sæbe eller olie, for at give gulvet en ekstra overfladebeskyttelse.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluder en prisgaranti som medfølger.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske faglært og har mere end 10 års erfaring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gratis ud og kigger på opgaven, få et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti, uanset størrelse.

Få en gratis og uforpligtende besigtigelse

For at give den absolut bedste og mest konkurrencedygtige pris på markedet, så sender vi altid en rådgiver ud for at se på gulvene, inden vi fremsender tilbud og laver en aftale. Vores rådgiver kigger eksempelvis på om der er behov for en mellemslibning eller fuldafslibning, og og rådgiver jer også omkring hvilken slags behandling som ville være bedst for jer.

Afslibning af terrasse

Når sommeren kommer til Danmark, så rykker de fleste tit ud i det gode vejr for at nyde vejret og grille noget lækkert mad. Er din terrasse blevet slidt op eller skadet hen over vinteren, så kan vi hjælpe jer med en professionel fuldafslibning af terrassen. Dette gør blandt andet at i vil få en flot og nydelig terrasse til at nyde sommeren med, samt sikre at overfladen er solid, så der ikke er nogle splinter i gulvet. Hvis man samtidigt får lavet en komplet lak behandling af terrassen, så sikrer man også at den kan klare sig igennem flere vintre, uden at blive skadet.

logo

Hele sjælland

Gulv Danmark har sin hovedbase på indre østerbro, men vi har gulv opgaver fordelt på hele sjælland.
Vi tager derfor imod opgaver både tæt og langt fra vores kontor.
Vi står altid klar til at give den bedste pris, vi sætter en ære i at vores kunder tilfredse.
Vi har aldrig skjulte gebyrer, og takster. Prisen er altid bekræftet inden vi starter.
Hos Gulv Danmark er vores vigtigste formål at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og laveste priser, så vores kunder får gulve, de bliver glade for i mange år.

Hele sjælland

Gulv Danmark har sin hovedbase på indre østerbro, men vi har gulv opgaver fordelt på hele sjælland.
Vi tager derfor imod opgaver både tæt og langt fra vores kontor.
Vi står altid klar til at give den bedste pris, vi sætter en ære i at vores kunder tilfredse.
Vi har aldrig skjulte gebyrer, og takster. Prisen er altid bekræftet inden vi starter.
Hos Gulv Danmark er vores vigtigste formål at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og laveste priser, så vores kunder får gulve, de bliver glade for i mange år.
Som alle andre gulvfirmaer har vi en minimumspris som er 4500,- inkl. moms

Ludbehandling af trægulv - din vej til et flot og lyst gulv

Er du træt af at se på et gult gulv? Eller savner du bare det lyse og lækre gulv? Så er det en god ide at give det en ludbehandling. Gerne udført af professionelle som os. For ja, du kan sagtens udføre ludbehandling af trægulv selv. Men det er et stort arbejde, da gulvet først skal slibes, rengøres og først da ludbehandles.

Men, når trægulvet er blevet ludbehandlet, skal det efterfølgende også efterbehandles med olie eller lak, så det er fuldt ud beskyttet mod skidt, snavs og fedt og dermed holder sit pæne udseende i lang tid fremover.

Vi hjælper dig hellere end gerne med ludbehandling af trægulv, så du inden længe kan få lov til at nyde et gulv, der ser flot og fantastisk ud. Det er bare at ringe eller skrive til os – så beregner vi hurtigst muligt en pris og finder en tid til dig i vores kalender.

Ludbehandling pris - hvad koster det?

Er du nysgerrig på at vide, hvad det en omgang ludbehandling af dit trægulv vil koste? Til det formål har vi oplyst nogle priser øverst på siden. Dette håber vi, giver dig en indikation af, hvad behandlingen af netop dit gulv kommer til at koste.

Gulve er dog forskellige, hvilket ønsker for selve behandlingen også er fra kunde til kunde. Vi kommer derfor gerne ud til dig for at se nærmere på dine gulve samt opmåle dem. Det gør det nemlig meget nemmere for os at beregne en korrekt pris. For her kan vi tage udgangspunkt i, hvad gulvet har brug for, hvor stort det er og meget andet, som har betydning for prisen af ludbehandlingen.

Skal vi komme forbi og se på dine gulve? Vi kan rykke ud inden for ganske få dage, så du ikke behøver vente alt for længe på at blive afklaret omkring prisen. Så håber vi naturligvis, at du efterfølgende har lyst til at benytte os til ludbehandlingen af dine gulve.

Ludbehandling af fyrretræsgulve og andre gulve

Hos Gulvkbh.dk udfører vi ludbehandling på mange typer af trægulve. Det er dog meget vigtigt for os at nævne, at det ikke er alle typer af trægulve, der er egnede til en ludbehandling. Er du derfor det mindste i tvivl om, hvilken træsort dit trægulv er lavet af, kommer vi gerne ud og besigtiger det. For dit gulv skal naturligvis forkæles med den helt rette behandling.

Anbefaler vi, at dit gulv får en anden behandling end ludbehandling, fortæller vi dig det naturligvis gerne og giver dig en god begrundelse til hvorfor. Vi ønsker det bedste for dig og dit gulv – vi er derfor ærlige hele vejen igennem.

Vi udfører ludbehandling på massive gulve af f.eks.:

  • Nåletræ
  • Fyr
  • Gran
  • Douglas

Vi udfører det ikke på lamelgulve, da de ikke er egnet til at tage imod behandlingen. Kontakt os gerne. Så finder vi sammen ud af, hvad der er den bedste behandling for netop dit trægulv.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.