Professionel oliebehandling

Få flotte gulve med oliebehandling

trustpilot-logo-white

Prisgaranti

Gulvafslibning

Fra 65 kr kvm

Eksklusiv moms

Kampagnepris

Gulvafslibning
& 3 Lak

Fra 125 kr kvm

Eksklusiv moms

Gulvafslibning med Olie

Fra 145 kr kvm

Eksklusiv moms

logo

Få flotte gulve med oliebehandling

Oliebehandling er uden tvivl en direkte forkælelse for dine gulve. Her får gulvene et skinnende look og en yderst dygtig slidstyrke.

En oliebehandling kan både foretages efter en gulvafslibning, men også efter en ludbehandling. Vi benytter os altid af højkvalitets olie, så dine gulve kan se skarpe ud i lang tid.

Dog er oliebehandling også et af de dyrere behandlinger, da det regelmæssigt skal vedligeholdes med et nyt lag oliebehandling. Dette medføre at gulvet altid beholder sit skinnende look og altid forbliver vedligeholdt.

Vi har mange års erfaring indenfor oliebehandling, samt vedligeholdelse hertil. Når i benytter jer af vores gulvfirma, så vil i få intet mindre en professionalitet, kvalitetsmaterialer, og grundigt håndværk.

DERFOR SKAL DU VÆLGE OS

Prisgaranti

Alle vores løsninger inkluder en prisgaranti som medfølger.

Erfarne

Alle vores håndværkere er danske faglært og har mere end 10 års erfaring.

Gratis Tilbud

Vi kommer gratis ud og kigger på opgaven, få et uforpligtende tilbud.

3 Års garanti

Alle vores opgaver dækkes med en 3 års garanti, uanset størrelse.

Få en gratis og uforpligtende besigtigelse

For at give den absolut bedste og mest konkurrencedygtige pris på markedet, så sender vi altid en rådgiver ud for at se på gulvene, inden vi fremsender tilbud og laver en aftale. Vores rådgiver kigger eksempelvis på om der er behov for en mellemslibning eller fuldafslibning, og og rådgiver jer også omkring hvilken slags behandling som ville være bedst for jer.

Afslibning af terrasse

Når sommeren kommer til Danmark, så rykker de fleste tit ud i det gode vejr for at nyde vejret og grille noget lækkert mad. Er din terrasse blevet slidt op eller skadet hen over vinteren, så kan vi hos GulvKbh hjælpe jer med en professionel fuldafslibning af terrassen. Dette gør blandt andet at i vil få en flot og nydelig terrasse til at nyde sommeren med, samt sikre at overfladen er solid, så der ikke er nogle splinter i gulvet. Hvis man samtidigt får lavet en komplet lak behandling af terrassen, så sikrer man også at den kan klare sig igennem flere vintre, uden at blive skadet.

logo

Hele sjælland

Gulv Danmark har sin hovedbase på indre østerbro, men vi har gulv opgaver fordelt på hele sjælland.
Vi tager derfor imod opgaver både tæt og langt fra vores kontor.
Vi står altid klar til at give den bedste pris, vi sætter en ære i at vores kunder tilfredse.
Vi har aldrig skjulte gebyrer, og takster. Prisen er altid bekræftet inden vi starter.
Hos Gulv Danmark er vores vigtigste formål at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og laveste priser, så vores kunder får gulve, de bliver glade for i mange år.

Hele sjælland

Gulv Danmark har sin hovedbase på indre østerbro, men vi har gulv opgaver fordelt på hele sjælland.
Vi tager derfor imod opgaver både tæt og langt fra vores kontor.
Vi står altid klar til at give den bedste pris, vi sætter en ære i at vores kunder tilfredse.
Vi har aldrig skjulte gebyrer, og takster. Prisen er altid bekræftet inden vi starter.
Hos Gulv Danmark er vores vigtigste formål at udføre gulvarbejde i den bedste kvalitet og laveste priser, så vores kunder får gulve, de bliver glade for i mange år.
Som alle andre gulvfirmaer har vi en minimumspris som er 4500,- inkl. moms

Giv gulvene et nyt look med oliebehandling

Ser dine gulve lidt triste ud? Så behøver du faktisk ikke ty til et helt nyt gulv. For med en gulvafslibning og en oliebehandling kan de komme til at se ud som nye igen. Altså hvis du har trægulve naturligvis.

En oliebehandling er en rigtig god investering i dit gulv, hvis du godt kunne tænke dig at bevare det de næste mange år. For olien giver ikke bare gulvet et skinnende look. Det beskytter det også mod slitage.

Er du derfor rigtig glad for dit gulv, og tåler det endnu en omgang slibning, hjælper vi dig gerne med at give det nyt liv.

Oliebehandling med olie i høj kvalitet

Oliebehandling er ikke den billigste af vores behandlinger af gulve. Til gengæld er det en rigtig god investering i dit eller dine gulve, da de ikke kun kommer til at se pæne ud igen men også kan modstå den daglige slitage.

Vi ønsker heller ikke at gøre det så billigt som muligt for dig, da vi foretrækker at benytte kvalitetsolie til vores oliebehandlinger. For det sikrer, at du har et flot og lækkert gulv i lang tid fremover.

VI fortæller dig gerne nærmere om vores oliebehandling, hvilken olie vi bruger og meget andet, så du er helt med på, hvad vi behandler dine gulve med og hvorfor.

Desuden udfører vi også oliebehandling med tre års garanti, hvilket er din sikkerhed for, at du ikke skal give dine gulve oliebehandlinger i tide og utide. Det har vi det bedst med – og så kan du også være sikker på, at du får en oliebehandling i allerhøjeste kvalitet.

Oliebehandling af gulve for både private og erhverv

Har du trægulve i din bolig, du gerne vil have behandlet med olie? Eller har du et kontor, som trænger til at få frisket gulvene op? Vi tager os af begge dele, da vi både tager hånd om gulve for private og erhverv. Vi kommer gerne, uanset om du blot vil have behandlet et enkelt stuegulv, eller om du ønsker et gulv i et stort kontor med tilhørende lokaler behandlet.

Processen er nøjagtigt den samme – dog tager vi selvfølgelig forbehold for at udføre behandlingen af gulvene i erhvervsregi, når det passer bedst ind i forhold til medarbejdere eller andre forhold.

For vores privatkunder rykker vi naturligvis også ud, når det passer ind i forhold til kalenderen og tidspunktet for dagen. Du behøver ikke være hjemme – men har du det bedst med det, er det heller intet problem. Så guider og vejleder vi dig også på stedet, så du ved nøjagtigt, hvordan du skal forholde dig til de nybehandlede gulve.

Ring eller skriv meget gerne til os i dag, uanset om du har en bolig med trægulve, eller om du driver et kontor eller andet erhverv med flotte trægulve, der trænger til en opfriskning.

Vi ser frem til at give dig trægulve, der ser helt ud som nye! Det kræver blot et opkald eller en mail, så er drømmen ikke langt fra at blive opfyldt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder dagligt for at vejlede dig med en professionel rådgivning til dit næste gulvbehandlingsprojekt. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes på vores telefonnr. i vores åbningstider, ellers kan du altid udfylde vores kontaktformular så vender vi tilbage inden for 3 timer.